anoukbine ai venit. dau de la mine (bine, de la irina, dar sa nu ma spuneti) un ceai cu rodie bun bun.
eu ma bucur mult ca ai aparut, de multe ori mi s a spus, v
ai, ce fain e forumul ap, dar se vede ca va stiti, sunteti intre voi, nu mi a venit sa scriu. avem, deci, o curajoasa. asta e de bine
in alta ordine de idei, iaca imi fac curaj sa scriu undeva.
d a plecat la bunica-sa. fara mine. a decis intr o zi, a doua a vb cu mama, in a treia era ea aici. au stat 3 zile (de cosmar, cine stie.. stie..) si au plecat.
dupa 5 zile m a sunat sa mi spuna ce a visat. bine, am mai vb si pana atunci, dar nu mult si chestii generale. a zis ca era intr o camera, nici la sl nici la bucuresti, si ca statea pe saltea. si eu eram pe o saltea langa el. si m a intrebat daca e vis (tot are chestia asta, ca in vis nu iti dai seama ca e vis) si eu am zis ca nu. si gata. dar n a fost nici speriat, nici suparat.
va dati seama ca, desi eram in autobuz, m a pocnit un plans de nu avea cum sa si dea seama. cand m a auzit plangand.. s-a ravasit si el de tot. m a intrebat cand pot sa vin, am zis ca poate maine, dar mai sigur poimaine.
m a mai sunat o data sa mi zica sa vin maine.
si peste 2h m a sunat plangand ca el se gandeste numai la incercat, ca incerc eu sa termin si sa vin, si ca nu mai poate sa faca nimic altceva.
evident, m am suit in microbuz si am plecat. cu incarcatorul de telefon si bani de drum, ca atat am apucat.
am stat o seara, dimineata mi a zis ca pot sa plec, sa merg sa lucrez sa strang bani sa mergem la roma.
asa ca acum tot la bunica sa e, eu lucrez de zor. banii nu vin, in rest suntem bine
si mi-e un dor de el
((
am scris cu picioarele, tre' sa fug, dar m-a lovit povestitul