e-alice, invatatoare asta noteaza, ca nu are incotro, o face chiar diferentiat, dar nu face din asta competitie intre copii
spre dezamagirea unor parinti a respins ideea coronitelor si premiilor la final de an
imi spune ca scrisul fetitei mele este cam neingrijit si ca se poate mai bine, aducand ca argument faptul ca mai tarziu nu isi va intelege nici ea scrisul si asta o poate incurca, eu i-am spus de la bun inceput ca nu ii spun Mateutei sa scrie sau cum sa scrie
scoala o cunosc mai mult din perspectiva profesorului, uneori imi doresc sa ma fac invizibila sa asist la o zi de scoala a fetitei mele
stiu ca nu prea iese la joaca afara, in pauze, iar asta ma pune uneori pe ganduri uneori....
la scoala are prietene pe care deja le-a schimbat, si ceva indragosteli cu schimb de biletele
.....fumos...m-am topit eu toata (am citit pe ascuns
)
anul acesta a existat si primul "nu vreau sa merg azi la scoala"
invatatoarea e cu bune si mai putin bune, mai mult bune
, Matea o indrageste mult
e-alice, cele mai multe invatatoare se confrunta prima data cu clasa pregatitoare in aceasta formula si le este foarte greu...
si, da, desi cunosc scoala romaneasca, in acest moment pentru noi este varianta optima....si sper ca se va lipi de copiii mei si ceea ce facem si invatam pentru viata din afara scolii
de 3 ani si eu in sistem, inca ma lovesc de chestii de neinteles (cum ar fi teorema celor 3 perpendiculare sau verbele copulative) si ma intristez
dar sunt si lucruri faine