fetili, vad ca ma "comentati" pe-aici
nu sunt experta in domeniul fotografiei, doar am citit foarte mult si am privit foarte multe poze si ma intereseaza foarte tare problema
problema e ca sunt fffffffffff busy acum, daca tre sa imi dau cu parerea despre ceva ziceti-mi direct, nu va asteptati sa citesc pe forum pentru ca in general nu prea mai citesc decat articolele, comentariile doar in limita timpului disponibil. si nici articolele nu le citesc pe toate ca nu mai apuc!
daca vreti sa puneti pozele si in revista atunci trebuie sa fie la calitate daca nu profesionala macar bunicica. pe hartie se vad toate defectele unei poze. asta implica din start poze "regizate", nu merge sa pui pozele de familie ale cuiva in revista decat exact ca ceea ce sunt: poze de familie (ceva gen uite cum fac EC membrii comunitatii noastre) (ceea ce in sine nu-i chiar o idee rea!).
pentru ilustrarea articolului eu as pune o poza in genul acesteia:
sau si mai bine al asteia
DAR facuta cu un aparat mai bun, incadrata corect, facuta de la inaltimea potrivita si avand grija sa nu existe in cadru decat elementele care chiar sunt necesare. as baga obligatoriu in cadru mama (sau, de ce nu, tatal) care sa se vada complet - pana la urma asta e ideea, de comunicare si colaborare intre parinte si copil.
o alta varianta mai regizata ar fi o poza in aer liber, in iarba, mergand pe ideea de naturalete, de firesc. nu ar fi asa de sugestiva practic cum e o poza cu lighean sau chiuveta...
tare bine pentru exemplificare ar fi daca s-ar vedea si "produsul" finit
, dar asta chiar ca se poate regiza