attachmentparenting.ro/forum

Forumul romanesc de attachment parenting

Site Logo
Acum este Joi Sep 09, 2010 5:38 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 291 mesaje ]  Du-te la pagina anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  următoarea
Autor Mesaj
 MesajScris: Lun Aug 04, 2008 7:21 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

nu stii din start care ti-ar fi limita suportabilitatii. cand imi schimbam nepoata, imi venea sa vomit si ma intrebam ce voi face cu propriul meu copil.
acum nu mi-e greu sa suport kk pe maini. m-a pufnit rasul cand l-am surprins cu kk pe degete si la gura. a degustat intr-o fractiune de secunda, cand eu m-am aplecat sa-l sterg la fundulet. e tare rapid baiatul asta al meu.
nu-l las sa calce in kk decat in cada, locul meu de salvare. ideea mea e sa-l las sa-si satisfaca oarecum curiozitatea si sa se plictiseasca, altfel risc sa-l vaneze pana mai tarziu.
si asa, cred c-am gresit ca, in unele momente mai disperate mi-am exprimat supararea unui kk pe covor si, cand il tranteste, fuge de mine, de parca stie ca a facut ceva in neregula. asa ca prefer cada. dar pana cand... ? :plang:

Sus

MesajScris: Lun Aug 04, 2008 10:16 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat
daimon

va citesc si io
iar acum rad, Ananda cand te-ai prins de ce in spirala explica-mi si mie :))
iar D al Dianei e fenomenal, cum gaseste Diana strategia sa mearga mai incolo nitel cu intelegerea si cum D ii spune "na! mai rezolv-o si pe asta!" si mai procura Diana olita transparenta @-)
sunteti fantastice >:D<
iar Iulia o ia filosofic :lupa:
emi, nu-mi multumi, nu cred ca datorita mie nu elimina Mateias
secretul e unul simplu, hranit la cerere in timpul alaptarii exclusive si niciodata indopat dupa inceperea diversificarii
cu copiii care beau ciaul din biberon ca-i cald si vara nu functioneaza, ei nu mai beau de sete ci beau din obisnuinta, dependenta fata de gest
eu nici nu le-as introduce deloc copiilor biberonul, direct cana, cu cana nu-s pacaliti, beau exact atat cat sa le acopere setea

azi noapte s-a trezit si Bendis (e o combinatie de pepene rosu si apa inghitita/bauta din vana in timpul scaldarilor lor), s-a pus in fund si eu ma gandeam cum s-o ajut sa se relaxeze, din nou
si-a indreptat coloana si mi-a spus "mama, pishu, qua no!", adica c-o scapa pishu si nu acolo, si am luat-o si dus-o la olita
dupa s-a ridicat si mi-a dat mana sa mergem in camera
am lasat acolo (nu ziceti la nimeni), mi-era frica sa nu-i sara somnul, sa devina iritata ca intarzai...

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Lun Aug 04, 2008 10:51 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

Andreina, datorita tie am aflat multe si am acordat mai multa atentie copiilor mei, am capatat curaj pt EC.

Cred ca ai dreptate cu biberonul si cana. eu imi faceam procese de constiinta ca daca ii dadeam cu biberonul laptele lui filo art fi baut si ea mai mult. mai copiii astia sunt mai destepti ca noi!

Sus

MesajScris: Mar Aug 05, 2008 11:44 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

pana la urma, se poate comanda de la magazinul EC? si pe mine m-ar tenta aolita transparenta..

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Aug 05, 2008 10:10 pm        Subiectul mesajului:  
Neconectat

olita transparenta?! suna atat de ... SF... intr-o lume in care toti se straduiesc sa ascunda "produsul finit"! imi place ideea. >:D< ce-i drept, nu prea ii vad utilitatea, ca doar poti sa-l cercetezi si daca e in olita normala.

Off topic: Emi, sa stii ca si Andrei bea putin lapte de cand e intarcat. eu ii las dimineata, cand e racoare, lapticul in cana si cand isi aduce aminte mai trage o dusca de sete!

cea mai dulce faza a fost pe vremea cand incercam sa-l intarc si voiam sa introduc biberonul ca sa ii vina mai usor (asa ma gandeam eu!). si copilul mi-a dat o lectie superba: a luat biberonul din mana mea si mi l-a bagat in gura, iar el a baut laptic de la tzitzi! :x asa ca am baut si eu din biberon, am fost ascultatoare!

Imagine

http://educatiedetranzitie.blogspot.com/

Sus

MesajScris: Mie Aug 06, 2008 8:36 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

tocmai am avut inca o surpriza.... :)
deci eu sint stupefiata
dupa un refuz de a scoate scutecul si o insistenta in a reclama chiar si un pantalon (pe care si-l alege singur ;) ), de ieri Elouan accepta iar sa ramina cu fesele la aer
iar acum citeva minute...se tot plimba cu olita prin camera lui
eu linistita ca il stiu calm, la o tigara, convinsa ca nu va face nimic (tocmai facuse)
si vine, si ma cheama, si pleaca, si iar ma cheama
si intra in toaleta...(si acolo plec repede sa vad ce face, caci ieri mi-a aruncat toate tampoanele in wc :-S )
dar de fapt tocmai isi golea olita in wc, facuse cit un degetel :D (nici nu stiu de unde gestul, caci adeseori nu l-a vazut la mine, avind in vedere numarul redus de experiente cu olita), multumit de el, zimbitor...ba a adaugat si niste hirtie :)

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mie Aug 06, 2008 8:41 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

pai omul a invatat tot "ritualul". :) super! data viitoare poate trage si apa :D
copiii astia invata pe ascuns, nici nu stim noi ce au in cap si ne trezim cu ei dintr-o data ca stiu tot. deci, incredere

Sus

MesajScris: Mie Aug 06, 2008 8:47 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

deci apa o trage deja...dar dupa ce mergem noi la toaleta :D
iar acum cred ca era prea incintat de ce facea ca sa se mai intinda si dupa butonul pentru apa

no, deci revin @-) @-)
cit sa scriu eu asta, a mai venit si un pipi mic, la fel...cu olita lasata pe wc, la scurs =))
iar acum mestereste in baie, cu spalatul pe miini si pe dinti

mi-e greu sa cred ca azi totul vine asa usor
ma duc sa ii fac niste poze

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mie Aug 06, 2008 8:55 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

si inca unul @-) @-)

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mie Aug 06, 2008 9:21 pm        Subiectul mesajului:  
Neconectat

olita transparenta e pt el, nu pt mine, ca el tre' sa vada ce face :))

azi pana m-am dus eu la baie sa iau hartia, a facut 3 kk mici si unu' mare. si ce credeti ca mi-a zis cand am venit? 3 kk mici, 1 kk mare :))

iar dupa doua zile in care eram sigura ca suntem pe drumul cel bun, caci acepta wc-ul dimineata si facea tot pipiul acolo, cateodata si dupa ce veneam de afara, ne-am intors de unde am plecat. nu mai vrea decat pe jos. :(

Imagine

Sus

MesajScris: Joi Aug 07, 2008 9:18 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

rocsi6666 scrie:
pana la urma, se poate comanda de la magazinul EC? si pe mine m-ar tenta aolita transparenta..

tocmai m-am uitat, scrie ca trimit cu placere si la nivel internatinoal. este si un formular de contact, unde poti sa pui intrebari si se poate contacta tipa si pe yahoo messenger, isi da acolo id-ul. mult succes!

diana, voi ce olita aveti? e comoda, e faina, e colorata? vezi poate vrea sa o decoreze cumva, sa puna ceva stickere pe ea ... sa i se para mai atractiva .... si reductorul de toaleta la fel, investigheaza daca nu cumva ii e incomod, prea mic, prea mare, prea rece .... n-ar fi primul copil care nu sta pe olita pe motivul ca e rece :D exact de asta s-a inventat asa ceva
[url=http://www.theecstore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=26&products_id=532&zenid=dd790a5ea4468c58d880cdb4f1118319]

Potty Turtleneck[/url]

Sus

MesajScris: Joi Aug 07, 2008 11:51 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

da, flori, am vazut, o am pe lista de mess acu...asa sunt eu, intai intreb, apoi caut :D acum nu ma hotarasc ce sa mai iau...ciorapeii aia lungi sunt folositori? ca ma gandesc ca vine toamna..i-o fi frig in fundul gol? asta iarma aveamin casa cam 24 de grade..ce ziceti?

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Aug 07, 2008 11:57 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

mai, chair ma gandeam..reductoarele astea-s de mai multe marimi? ca ala al lui, trebuie s-o cam impinga pe putzi inauntru si sta destul de storcita acolo :>.

oricum, incepe sa se axeze pe reductor. dar tot imi pare ca nu ii e f comod. parca vad ca fac colectie 8-|

Imagine

Sus

MesajScris: Joi Aug 07, 2008 11:58 am        Subiectul mesajului:  
Neconectat

Rocsi poti "fura" ideea data de Flori (mai demult) cu sosete de ale tale taiate.Si eu am preluat-o asta primavara si a mers.

Mami, alapteaza-ma!;NOCIRC

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Aug 07, 2008 12:00 pm        Subiectul mesajului:  
Neconectat

Diana colectie avem si noi. :D
D. are 3 reductoare.Unul singur e pe placul lui: are forma de ratza si cand te asezi pe el scoate un sunet. :D
Unul din reductoare il folosesc eu..........nu radeti, va rog!.......cand mergem in concediu! :P
Pot avea marimi diferite.

Mami, alapteaza-ma!;NOCIRC

Ultima oară modificat de rox pe Joi Aug 07, 2008 12:02 pm, modificat 1 dată în total.

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 291 mesaje ]  Du-te la pagina anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  următoarea

Ora este UTC + 2