Nu va temeti, nu incep sa cant Hora Unirii
gazzella viseaza inca la tickere proprii.

Adica stati sa o parasc, ca nu mai stiam nici eu exact.

Aici cica nu e moarta dupa tickere:
viewtopic.php?p=1284#1284
si aici:
viewtopic.php?p=1541#1541
cica vrea tickere personalizate.
Eu am tot cautat si n-am gasit nimic pana acum, din pacate. Dar azi am gasit ceva, ce insa costa. Initial 99 $, apoi cand am ajuns in faza de cumparat scria ceva de 55,92 âŹ, amu nu stiu daca e cursul oficial sau cum e calculat.
Pentru asta cumparam un script care realizeaza treaba aia cu tickere, si impreuna cu scriptul sunt si niste imagini de care gazzella nu e deloc incantata (si eu imi pot imagina ceva mai frumos

, dar avantajul ar fi ca am avea ceva imagini pentru inceput, si apoi, daca o reaparea candva Azura, sau poate si altcineva talentat la desen, sa le inlocuim treptat cu imaginile noastre.
Da' cine plateste?

De aceea va intreb daca sunt amatoare printre voi ... s-ar putea folosi pentru asta contul paypal al gazzellei, dar ma gandesc ca de ex. daca sunt mai multe fete din tara (eventual chiar din Bucuresti) care vor sa participe, nu ar fi rau sa stranga una banii de la toate acele "participante" si sa ii trimita pe toti deodata la gazzella, ca asa ar fi mai putine taxe de platit la paypal.
Eu personal recunosc ca nu vreau sa ma implic financiar, deoarece voi avea destul de lucru cu instalatul, si apoi eventual si cu imaginile, dar ma gandesc ca aia 55-60 ⏠nu sunt totusi chiar asa de greu de strans. Amu ... e decizia voastra.