Sa incep cu inceputul: are 8 luni si e un smecher fara pereche,nu e deloc un bebelus apatic care suge la ma-sa in nestire,visator.Din contra....foarte-foarte activ si atent la reactiile mele,expresia fetei,etc,motiv pt care dumnealui a gasit de cuviinta sa se distreze in timp ce suge,ca...de! e plictiseala timp de 10-15 minute cat dureaza masa de lapte,asa ca a inceput cu muscaturi usoare,dupa care imediat ridica ochii sa-mi vada fata,privirea.Greseala mea a fost ca initial m-a amuzat si am izbucnit in ras de fata-i poznasa si de momentul in sine(ce i-a putut trece prin capshor)...
Cand s-a repetat istoria,dupa cateva minute,mai intens de data asta,nu mi-a mai venit sa rad insa,dar lui nici ca-i mai pasa de atunci incoace.Ma musca si ma intinde ca pe guma de mestecat,si faza e ca asta nu se petrece la inceputul suptului sau cand e deja satul,ci...pe nepusa masa.Dintr-o data,cand ii vine sa aiba un pic de fun, hatz! ... si clar ca rade(uneori in hohote) de nemaipomenita isprava.
Mai mentionez ca nu are dinti inca,deci situatia nu e dramatica,nu s-a lasat cu varsare de sange (inca!) ,dar daca pe cand i-or iesi coltii isi pastreaza si naravul,ce ma fac?...
In acelasi timp,cum sa-l atentionez ca e deranjant si ca ma doare?! Are numai 8 luni,degeaba i-as explica pe etape ca ma supara/nu-mi place cand imi face asta...Apoi,nici nu l-as pisca de obraz sau bate cu degetul tot pe obraz sau la fund(asa cum am fost sfatuita de altele...),pentru ca i-as induce sentimente negative legate de supt,pe care vreau sa i-l imprim ca ceva fooooarte bun si pozitiv.Nu vreau sa-l sperii cu suptul legat de durere pe care i-as putea-o provoca cand ma musca,asadar...de aici dilema.
Ce sa fac,sa-l intarc?Eu,sincer,nu as vrea asta,cel putin pana are un an,si atunci daca e chiar musai(nu intru in alte detalii,ca as deschide un nou subiect aici).Astept sfaturi,de care am mare nevoie in perioada asta,ca pe mine nu ma duce capul...
Poza cu "omul de isprava":