stai asa sa lamuresc lumea, ca eu de obicei nu prea ma plnag si cand o fac sunt cam incoerenta
el sugea bine ziua si f putin noaptea pana la diversificare.
De cand cu diversificarea a supt mai putin ziua dar noaptea tot mai deloc.
De 2 sapt a inceput sa se scoale si noaptea si recupereaza suptul putin de peste zi. Eu il culc separat si cand se scoala il iau cu mine pana dimineata. Numai prima luna am dormit odata cu el, dupa aia am simtit nevoia sa il culc si sa mai gasesc si eu nitel timp pt mine.
deci se scoala noaptea dinainte de raceala , si suge dupa trezire de cel putin 3 ori pana dimineata. Chiar si in prima noapte cu muci horror (acu 6 zile) a vrut sa suga.
Dar am vesti bune! azi a supt mai mult ziua! E adevarat ca usor in detrimentul mancarii, insa nu refuzat mancarea, doar cantitatile au fost mai mici la pranz si seara(ceea ce nu ma ingrijoreaza in niciun fel, mai ales ca dimineata a mancat f bine, avocado cu cereale miamiii, sper ca e ok combinatia, ca el o adora)
Christa, si Sofia era la fel ca Mona ta, se scula f des sa suga noaptea pana tarziu, dar eu pus-o pe seama faptului ca ziua eram deseori plecata.
Diana, si la Sofia sanul era nr 1.
la el mai e ceva, acum daca pun cap la cap imi amintesc totul. Ziua e f greu sa-i dau sa suga si datorita Sofiei care cam trage de el. Trebuie sa ma izolez ca sa ii pot da...si ea nu prea suporta asta...si mie mi-e aiurea sa-i spun "pleaca sa alaptez" . Uneori ii spun ca Gh nu suge daca ea face giumbuslucuri pe langa el, dar desi e intelepta pt varsta ei, reprosurile astea o ranesc. Ei bine si eu am cam inceput sa caut momentele in care Siofia are altceva de facut si sa-i bag tzatza lu asta micu
si evident ca el nu are chef. Faza asta e de pe la 5 luni, la 4 luni desi i se distragea atentia, foamea era mai puternica.
iar am facut o varza, LOL.
deci concluzii:
1. Sofia distrage atentia, eu bag tzi cand nu ea e pe faza, dar nu coincide mereu cu dorintele juniorului
2. mancarea e mai interesanta ziua in detrimenatul tzatzei.
3. de cca 2, 3 sapt se scoala nopatea sa recupereze suptul
eu sper doar sa nu se intarce repede. Ca nu stiu ce-as face, lapte praf nu i-am dat sa bea niciodata pana acuma (decat eventual in cerealele Milupa , da alea i le dau ca un gris, nu ca un lichid de baut)
Va multumesc mult pt sustinere, e mare lucru sa te inteleaga careva. ca pana si mama zice cica pai si ce daca, se intarca, tu devii libera..... ;( ;( ;(