Ariana scrie:
ideea e ca nu ma deranjeaza asa tare abundenta de lapte si tricourile ude cat mas deranjeaza faptul ca de cate ori ii dau lui T sa manance se enerveaza tare, ma zgarie, ma scuipa cu laptel, ma musca cu gingiile si plange.mi-e frica ca in timp sa nu devina tot mai furios.cu greu reusesc sa-l calmez
Ariana cum mai sunteti? Tot asa mananca puiul de om?
Oare te-ai gandit ca e ceva in neregula cu ce mananci tu? sau ca bebe are gaze la burtica?
Eu stiu ca atunci cand am sanii plini de lapte sa plezneasca si ma dor cum pune gurita Diana si e suparata ca sunt prea tari si nu poate prinde mamelonul cum trebuie atunci scot putin lapte sa se inmoaie putin (desi se intampla sa mulg un san si celalalt sa inceapa sa curga precum robinetul deschis - sa ma vezi cu stau cu fata la un san si suge ca haplea si laptele vine in valuri de nu-l poate inghiti pe tot si ii curge pe langa gurita si la sanul celalalt cu o cana sa strang laptele ce curge singur - ca sa nu ud 2-3 tampoane pana mananca ea la primul).
Si mai sunt zile in care mananc ceva condimentat sau ceva care se trece in lapte fara sa-mi dau seama si Diana mananca plangand, mai trage putin, iar da cu manuta, dar ii este foame si se intoarce la san
asa rau imi pare de ea cand face asa si stiu ca e vina mea. Mai incerc inainte de asta, daca stiu ca nu putea fi de la ce mancasem, sa o pun pe umar si sa o bat usor pe spate - uneori tine chestia asta si scoate cateva zgomote puternic insotite de gaze si apoi se linisteste si mananca bine - semn ca nu era de la ce mancasem eu
Problema mea e alta, ca mananca bine dar e foarte puturoasa - in ultimul timp adoarme la san si nu mai apuca sa manance si al doilea san care se umple de lapte si ma doare si se incinge. Orice i-as face nu pot sa o trezesc cel putin jumatate de ora sau mai bine si se trezeste cu foame si iar trebuie sa ii dau si nu ii face bine la burtica deoarece laptele baut nu cu mult timp in urma nu s-a digerat complet si daca pun lapte proaspat peste ajung sa am surpriza ca Diana face kk verde si o doare burtica - am avut asa o perioada vreo 2-3 zile de ma speriasem si am zis ca ajung la medic
dar s-a reglat incet incet si am putut merge mai departe ca si cum nimic nu s-a intamplat.