Andreina scrie:
si io zic ca-i super ok
independent de aceasta discutie eu as scoate-o din pat gen tarc si as lasa-o sa misune liber prin casa
banuiesc ca in tarc se simte securizata, ca sa aiba aceasi stare interioara si in afara tarcului initial va trebui sa stai tu pe jos cu ea, cat sa prinda confidenta cu spatiul, tine in aceasta noua ipostura, ea in noua ipostura
si sa o lasi sa o ia ea usor usor in stanga, dreapta, inainte, fata oricum ii este la indemana
orice miscare face ii este corecta ei in acel moment dat al dezvoltarii sale
citeste si aici
viewtopic.php?f=14&t=734 Sabina,
Andreina

multumesc pt incurajari (m-am mai plans eu pe un alt forum, dar aici m-am simtit cu adevarat incurajata si usurata

)
Andreina, de misunat o mai lasasem eu si inainte [mai ales ca in tarc nu sta mai mult de 10-15 min pt joaca in fundulet cu jucariile si 1h-2h de somn la pranz; in rest, tot patul lui mami si al lui tati e baza

si-apoi striga la mine sa o dau jos de-acolo

]...dar sa stau si eu jos cu ea prin casa, nu-mi trecuse prin cap :"> Multam mult pt Emmi Pikler

, e foarte folositoare, o sa caut cartea
Si ca un regret personal (sper sa nu ma mustruluiasca adminitele ca-l postez aici
): imi pare rau ca nu am descoperit mai devreme acest forum si AP-ul
simt ca au trecut 10 luni (si cele mai importanta) din viata fetitei mele si i-am facut mai mult rau decat bine
am atat(e)a de recuperat, doar oare nu e prea tarziu pt ea?