Buna ziua! Ma numesc Andreea si am o fetita de 6luni si 2 saptamani, Maia. A stat cu mine in astea 6 luni aproape intr-una si mai ales in brAte sau in boba. E alapta exclusiv si de 2 saptamani am inceput diversificarea. Eu trebuie sa ma intorc la serviciu dupa 1 an si din dorinta de a face totul cat mai usor am gasit o bona care vine de o saptamna jumate si stam cu Maia impreuna, sa se obisnuiasca. Acum problema e ca Maia nu prea sta cu nimeni, nici cu tatal ei care lucreaza de la 9 la 19 si cum il vede putin nu sta prea mult la el. Si nici cu altcineva. Sau sta daca sunt si eu acolo. Oricum daca o las (a trebuit sa plec de acasa de cateva ori cam cate 2 ore) plange intr-una. Evident, rudele imi sar in cap ca am alintat-o, ca am invatat-o in brate, toate cele pe care probabil le-ati auzit si voi. Si colac peste pupaza, daca pana acum mai statea 10-15 minute in bratele bunicilor, de cand vine bona cum o ia in brate altcineva cum incepe plansul cu lacrimi. A mai trecut cineva prin asta? Ma ingrijorez ca nu sta chiar cu nimeni, nici eu nu o pot lasa jos, nu sta in carut, in patut, in leagn, nu sta nici cat sa ii curat un morcov si sa i-l pun la fiert. Sper ca mai sta lumea pe forum sa imi raspunda ca ma simt tare in impas. Nu stiu daca am facut ceva gresit, daca am ceva de corectat sau gresesc acum ca am adus bona asa devreme. Simt uneori ca am si eu nevoie de un respiro pt ca devin frustrata si nervoasa si asta a fost un alt motiv pt care am cautat bona asa repede. Ca sa am si eu cateva momente de liniste pe zi. In martie anul acesta a murit mama mea dupa o cumplita suferinta si am fost agitata, poate inca mai am momente. Si ma gandesc ca decat sa stau asa nervoasa cu copilul mai bine am pe cienva sa ma ajute si sa fiu si eu calma. Sunt destul de debusolata pt ca vad ca momentan nu imi iese planul, din contra parca de cand cu bona fata sta si mai lipita de mine. Aveti vreun sfat? Vreo experienta asemanatoare? Cum ati procedat cu bona, cat de devreme ati adus-o? Va sunt recunoscatore pt orice imi puteti spune! Multumesc!
|