attachmentparenting.ro/forum

Forumul romanesc de attachment parenting

Site Logo
Acum este Joi Sep 09, 2010 5:15 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 263 mesaje ]  Du-te la pagina anterioară  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  următoarea
Autor Mesaj
 MesajScris: Joi Iul 29, 2010 12:37 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sabina : :(
Sanatate multa-multa! :imbratisare2:

Sus

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 12:57 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat
daimon

sabina, multa sanatate :imbratisare2:

Imagine
Imagine

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 1:46 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sabina :imbratisare2: sanatate!

Imagine

Sus

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 2:08 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sanatate!!! :imbratisare:

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 2:30 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Multa sanatate Sabina! :pupic1:

Imagine

Imagine

Sus

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 2:38 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat
colaboratoare

Sabina, sanatate!
Asteptam vesti. Bune!

Sus

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 3:32 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

multumesc mult!
imi scadea un gram pe zi. Marti Hg9.9...miercuri 8.8...in ritmul asta ajungeam la Doamne fereste.
D-na Conferentiar a fost foarte autoritara cu internarea...m-a certat ca pe copilul ei. A fost de fapt extrem de bine intentionata.
Am tenisune f mica, in jur de 8...si ma simt ametita. dar stau cuminte in pat si ma gandesc ca la toamna TREBUIE sa prin excursie foto la...Lisabona:), care se lasa cu expozitie. La roate compozitiile si la do torat, si bineinteles ca in primul rand la copilasii mei frumosi.
Sofia a zis ca daca tipa vreuna la mine, sa tip eu si mai tare la ele:) Si sa daca ma doare injectia sa nu ma las moale:)
E o dulce.

Sus

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 3:51 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat
daimon

off sabina, te strang tare, tare in brate, sa fii bine

Imagine
Imagine

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 4:04 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sabina, :imbratisare2: fa-te bine, intr-o saptamina si-un pic vin sa te vad! :imbratisare:

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 4:16 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sabina :imbratisare: las' ca te faci bine si le randuiesti tu pe toate.

Sus

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 5:51 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sabina, fii puternica! Sanatate multa!

Mami, alapteaza-ma!;NOCIRC

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 8:34 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sabina, ma gandesc la tine . Mult. Cu drag. Si din tot sufletul meu ma rog si-ti doresc sa-ti fie bine. :imbratisare2:

Imagine

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

"Cu mult timp inainte de a sti sa vorbeasca, bebelusul a invatat deja limbajul farmecului personal" (Charlotte Gray)

Sus

MesajScris: Joi Iul 29, 2010 10:13 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sabina, sanatate multa, o sa fie bine. Ma gandesc la tine. :imbratisare:

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Dum Aug 01, 2010 5:38 pm        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sa nu va radeti :D de mine, macar nu tare.
Ieri l-am gasit pe Tudo' in fund. Fain, nimic de zis.
Numa' ca eu sunt la primul copil din punctul asta de vedere. Radu a mers intai, alergat si apoi a stat in fund:: pentru el statul in fund a insemnat odihna nicidecum achizitie in dezvoltare.
Tudo' parea ca-l urmeaza: interesat cumva de stat in fund pana s-a intors pe burta, apoi gata, si-a dat interesul sa-si traga corpul, apoi picioarele sub el, apoi balans pe genunchi si podul palmei, acum e la faza sprijinit in varful degetelor de la picioare si podul palmei incearca sa realizeze ceva cu asta.
99% simt ca-s deplasata acum si ca omulteu' e ok, dar ptr 1% ala, stric intrebarea.
Era in fund , insa cu pieptul pe labute, ca sa zic asa. Am zis ca no, asa o fi normal, macar ptr prima oara, ca nu trebuie sa stea cu spatele drept ca nu-i la Ritz ..... L-am "corectat" si s-a aplecat iar.
Acum intreb eu asa-i sa fie? Adica intai sta asa cu burtica pe genunchi si se indreapta singur cand e gata, cand poate el?

.....n-am mai vazut pruncut in faza asta si nici ca mi-am batut vreodata capul cu genul asta de intrebari, cand/cum trebuie sa fie....

Imagine

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

"Cu mult timp inainte de a sti sa vorbeasca, bebelusul a invatat deja limbajul farmecului personal" (Charlotte Gray)

Sus

MesajScris: Lun Aug 02, 2010 7:20 am        Subiectul mesajului: Re: La un ceai (17) 
Neconectat

Sabina sanatate multa! Cum esti? :imbratisare2: Sunt si eu alaturi de tine!
Stiu cum este....

gabman :ranjet1: super juniorul!Pai da, asa face cand este pregatit, o miscare super grea pentru noi astia adultii, ei sunt ca niste pestisori, au alte mobilitati!Si eu eram mereu socata de manevra asta cu ridicatul in fund de pe burtica :)

Noi am fost in concediu...dar cam pe ploaie, mai urmeaza unul, sper, macar inca 2-3 we la munte, la Colibita.
Claudia, pe unde esti? Cand veniti cu noi? Hai sa punem la cale o intalneala!Daca noi doua nu ne mobilizam... nici barbatii nostri nu se obosesc prea mult sa puna la punct lucrurile :ranjet1: am reparat masina, deci...numa sa prindem we liber

va :imbratisare2: cu drag, va mai citesc asa sporadic, cum v-ati obijnuit, apar si dispar...dupa cum am timp.

azi am zi de gogosi la cererea feciorilor plus gatit ca imi este gol frigiderul, deci...treaba nu gluma!
In plus, putin trista... nu vreau sa va intristez si pe voi... uh am asa un nod in gat.

azi o iau si eu de la capat...cu niste probleme de sanatate la care nu le mai dau de capat...sper sa fie bine, o sa fie...

blogul meu

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 263 mesaje ]  Du-te la pagina anterioară  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  următoarea

Ora este UTC + 2