Andreina scrie:
ade, ti a placut?

Nu pot raspunde cu afirmativ sau negativ

. cert e ca m-a tinut in transa. Mi s-a parut ca are actiune. Insa si FAZELE erau prea ... Nu pot zice trase de par, cam-au bagat in atmosfera, insa dure cumva, ireale.... Dar na, a avut un oarescare rol educativ, ca eu nici ca visam ca-s chiar atatea ajutoare externe

.
Al meu a fotografiat doar fazele... Actiunea i s.a parut de kko.
In concluzie, dupa mine e buna de citit intr-un cuplu sanatos, fara plozi, de pus eventual la buda ca literatura usoara.

Unde-s plozi cu oarescare cunostinte de alfabet, atunci ascunse bine o perioada sau si mai bine bagate undeva sub o parola. Inteleg perfect de ce a fost in topul cumpararii pe suport digital Pt adolesenti mi se pare prea horny, zau... Si asa.s numai cu gandul aiurea, daca prind si.o carte din asta.... Sandra Brown e mic copil. Nu regret c.am luat-o, insa citind-o m-am intrebat de nu stiu cate ori de ce saracie nu m-am uitat la numele colectiei si la gen....

Amoga, tocmai de aia ziceam ca ce zic, e basm. Phui, +30 ani. Lasat-ma sa visez, ca numai azi-maine ne trezim ca fac 12 ani si umblam cu puscoacele

. Ne uitam la motanul nost in calduri.... Daca dormea toata ziua in casa, acum la 7:30 e prezent la usa miaunand dupa mancare si apoi se cere afara pana maine la aceeasi ora. Iar in timpul asta, fetita sta vizavi, privind gales in directia casei