oooo, eu am la activ 2 cezaria(sau e?)ne. daca va spun ca la a doua nastere am urlat cerand cezariana, ma bateti? de la cinci dimineata cand s-a rupt apa pana la unu dupa amiaza am avut dureri groaznice, mi s-a facut si epidurala si nu ma mai durea, insa nu ma dilatasem decat un cm. plangeam si ma rugam de dr sa imi faca cezariana ca nu mai suport. dr spunea ca suport, nu mor, sa mai astept ca poate pot sa nasc normal. mi-a si zis ca sa strig cat pot, sa o si injur dar ca ea ma lasa sa mai astept... poate nasc normal. desi atunci o uram, a fost un dr de nota zece, mai rar asa... cand s.a schimbat tura si a venit alt dr, a venit sa ma vada, eu eram deja terminata si de oboseala si de dureri si atunci mi-a facut epidurala ca sa ma linistesc ca deja o luam razna si mi-a spus ca gata, e cezariana.
daca voi mai avea un alt copil, acum zic ca o sa cer cezariana, insa cu siguranta cand ar veni sorocul, tot as astepta sa vad daca nasc normal. si sigur as face o chestie pe care nu am facut-o (la cezara din lipsa de informatie, de bani, de toate... iar la sofia din lipsa de timp pt ca lucram opt ore) si anume as merge la cursuri de respiratie. cand eram in durerile acelea mari, a venit o infirmiera, care mirosea muuult a tigara si era si cam uratica asa, oricum, in momentul ala cand am vazut-o ca vine si ma ia de mana si mirosea atat de tare a tigara, imi venea sa ii zic sa plece. insa, na, am tacut si bine am facut. m-a luat mai strans de mana si m-a certat ca de ce nu am mers la exercitiile de respiratie. si mi-a zis cum sa fac. va jur ca nu ma mai durea atat de tare. insa cum a plecat, cum nu am mai putut face ce imi zisese sa fac. cand i-am simtit mirosul de tigara, parca am simtit cel mai frumos miros posibil si am strigat-o ca din gura de sarpe sa mai vina la mine. era cel mai iubit om de pe pamant.