"Cum se face că iepuraşul de Paşte nu ne aduce lucruri bune, precum broccoli şi morcovi?" - Jared LeDuc (5 ani) Se pare că nu întâmplător copiii se îmbolnăvesc mai des... continuare ›
Pentru a spulbera mitul că sucul de portocale ar fi o sursă importantă de vitamina C, publicăm conţinutul în vitamina C al unor... continuare ›
Conţinutul fructelor: apă: 80-90% (cu excepţia fructelor seci) pură şi necontaminată, avand în structura ei substanţe biologic active zaharuri (glucoză şi fructoză). Acestea... continuare ›
Fierul este important pentru metabolismul şi creşterea ale aproape tuturor formelor de viaţă pe pământ. Adultul sănătos are 2-5 g fier, care în majoritate e legat... continuare ›
Atitudinea cu care un părinte, în general mama, asistă sau controlează alimentaţia copilului, e deseori sursă de conflicte şi tensiuni care pot să degenereze în obiceiuri... continuare ›
Reducerea cantităţii de sare consumată de către copii ar putea determina scăderea consumului de lichide îndulcite, reducându-se astfel riscul obezităţii, hipertensiunii şi... continuare ›
Elaborând un riguros protocol de desensibilizare alimentară faţă de proteinele laptelui si ale oului, o echipă medicală aparţinând Clinicii Pediatrice a Universităţii din... continuare ›